Marți, 20 Martie 2018 14:52

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, în dialog cu studenţii SNSPA

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a avut onoarea de a găzdui vizita E.S. Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Marţi, 20 martie 2018, Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, s-a întâlnit cu studenți, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice ale SNSPA, în cadrul unei prelegeri susţinute de Excelenţa Sa pe tema parteneriatului bilateral. Prelegerea a fost urmată de o dezbatere pe teme actuale legate de sistemul britanic de învăţământ superior, prezenţa universităţilor din Marea Britanie în primele poziţii ale clasamentelor internaţionale, continuarea parteneriatelor SNSPA cu universităţile britanice, cum este cel cu Universitatea Sheffield, sau despre Brexit.

La finalul evenimentului, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, i-a înmânat ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti diploma şi medalia aniversară, 'SNSPA 25 plus 1', pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea relațiilor internaționale: “Oferim această medalie personalitătilor din spaţiul românesc sau internaţional care reprezintă exemple pentru studenţii noştri. Domnul ambasador Paul Brummell este un model pentru comunitatea SNSPA şi pentru societatea românească”, a afirmat rectorul SNSPA, prof. univ.dr. Remus Pricopie.

Mulţumind pentru distincţia acordată, domnul ambasador le-a mărturisit celor prezenţi la eveniment că, dintre toate activităţile din agenda sa, întâlnirile cu studenţii îi aduc una dintre cele mai mari satisfacţii: “Este o bucurie pentru mine să văd că sunteţi viitorul României şi vreau să vă urez succes tuturor. Aveţi un rol important pentru societate”.

Ultima modificare Marți, 20 Martie 2018 15:34