Luni, 22 Mai 2017 09:00

Conferinţa ”Smart Education & Training - Pregătiți pentru orașe inteligente”

Luni, 22 mai 2017, Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la conferinţa ”Smart Education & Training - Pregătiți pentru orașe inteligente”.

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA, parter, Sala Multifuncţională.
Programul evenimentului

Trăim în era tehnologiei, iar totul în jurul nostru devine „smart”, de la instrumente și servicii, la organizații și comunități. În acest context, trebuie să ne întrebăm: Cum ne pregătim pentru acest viitor și cum se adaptează Școala Românească pentru a pregăti tânăra generație pentru meserii care încă nu există? Mai mult, cum se poate implica mediul privat în acest proces?

România își poate crește considerabil perfomanța economică și socială dacă pe termen lung își corelează politica educațională cu cerințele domeniilor de specializare inteligentă.

Organizată sub umbrela expo-conferinței naționale Smart Cities of Romania, conferința „Smart Education & Training” deschide calea unor dezbateri de substanță între principalii actori care influențează acest proces: Parlament, ministere de profil, universități, companii private și publice din ITC, energie, transport și utilități.

Organizatori: Asociația Română pentru Tehnică de Securitate, Organizaţia Română pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport, Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei şi ITS Events Management

Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 14:51