În perioada 25 iunie- 20 iulie 2018, studenţii SNSPA pot depune cereri de cazare pentru perioada vacanţei, la Serviciul Social (Bd. Expoziţiei, nr. 30A, parter). Cererea de cazare poate fi descărcată de aici. 
Într-o lume tot mai digitală, unde roboții devin parte integrantă a cotidianului, meseriile cu caracter repetitiv dispar în mod silențios, iar noi meserii și noi aptitudini devin necesare. Sunt oare managerii pregătiți pentru această revoluție tăcută, dar evidentă? Sunt instituțiile educaționale suficient de agile pentru a face transferul către noile cerințe?
Departamentul de Economie şi Politici Publice din cadrul Facultăţii de Administraţie Publică şi Facultatea de Management, în parteneriat cu Asociaţia Administratorilor Independenţi organizează primul workshop naţional dedicat subiectului poziţiei auditului intern în întreprinderile de stat.
Consiliul Național al Rectorilor (CNR) și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe și Fundația Europa – Asia (ASEF), organizează joi, 7 iunie 2018, începând cu ora 16.30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", evenimentul Higher Education in a challenging world, în marja Reuniunii Guvernatorilor ASEF.
Marți, 5 iunie 2018, ora 10.00, va avea loc ceremonia de absolvire a cursurilor de media, comunicare și marketing, frecventate de elevii Complexului Educațional Lauder-Reut.
În perioada 22-23 mai 2018, Centrul de Studii Israeliene organizează cea de-a şasea conferință internaţională, cu titlul “Policy of culture and Memory in Israel”.
Pagina 1 din 94