Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 12:45

Repartizarea locurilor de cazare pentru anul universitar 2016-2017

Pentru anul universitar 2016-2017, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) asigură studenţilor 320 de locuri de cazare în cele două cămine din Băneasa, 164 de locuri în Căminul Grupului Şcolar Energetic din Şoseaua Giurgiului şi 62 în Căminul Universității Româno-Americană.

 

 


Locurile în cămine au fost repartizate de către Comisia de cazare, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a căminelor SNSPA.

LISTE DE CAZARE

Facultatea de Administrație Publică
Facultatea de Comunicare și Relații Publice
Facultatea de Management
Facultatea de Științe Politice
Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană

Listă Dosare Sociale

Studenții care se regăsesc în listele de cazare vor parcurge următoarea procedură:

1.   REPARTIȚIA ȘI SEMNAREA CONTRACTULUI DE CAZARE

A.     Ridicarea repartiției se face la sediul SNSPA din Str. Povernei, nr. 6, sector 1, sala 111, conform calendarului anunțat:
•    28 septembrie 2016, începând cu ora 10: Cazarea studenţilor doctoranzi, masteranzi an I, II
•    29 septembrie 2016, începând cu ora 10:Cazarea studenţilor din anul II, III
•    30  septembrie 2016, începând cu ora 10: Cazarea studenţilor din anul I

B.    Pentru ridicarea repartiției, studenții trebuie să prezinte actul de identitate și suma aferentă primei luni de cazare

Cuantumul taxelor de cazare:
Complex Băneasa
•    Cămin Băneasa B1 - 120 lei
•    Cămin Băneasa B2 - 140 lei

Cămin Grup Şcolar Energetic: 150 lei

Cămin Universitatea Româno-Americană:
•    200 lei (cameră 4 locuri)
•    230 lei (cameră 3 locuri)

Studenții care vor fi repartizați de Comisia de cazare în Căminul Universității Româno-Americană, după ce vor achita suma aferentă primei luni de cazare și vor ridica repartiția de la sediul SNSPA din Str. Povernei, nr. 6,  înainte de a se caza, vor achita garanția de 430 lei la casieria Universității Româno-Americană (sumă ce se restituie la sfârşitul contractului).
Facilități opționale cu taxă
•    Pe lângă tariful lunar de cazare, studenţii cazaţi în căminul Universităţii Româno-Americane vor achita următoarele:
•    Garanţie obiecte de inventar: 430 lei/an, sumă ce se restituie la sfârşitul contractului
•    Utilităţi/cameră (opţional):
•    Frigider: 25 de lei/lună
•    TV, radio, calculator etc: 5 lei/lună
•    Conexiune prin cablu la internet: 17 euro/port/lună

2.    CAZAREA

După primirea repartiției, plata taxei și completarea contractului de cazare, studentul va merge la cămin pentru cazarea efectivă.

Complex Băneasa                                                 
Adresa: Strada Biharia, Nr. 12, Sector 1, București

Cămin Grup Şcolar Energetic
Adresa: Aleea Giurgiului, Nr. 5, sector 5

Cămin Universitatea Română-Americană
Adresa: Bd. Expoziţiei, nr. 1B, Sector 1, Bucureşti


Mențiuni:

  1. SNSPA alocă 60 de locuri rezervate pentru studenții străini (conform art. 4 lit. a din Anexa 1 a Regulamentului privind organizarea și funcționarea căminelor SNSPA)
  2. Comisia de cazare va repartiza studenții în căminul Universității Româno-Americană în funcție de rezultatele academice
  3. Contestaţiile se trimit pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 27 septembrie 2016
  4. Studenții care nu se prezintă în 3 zile de la data menționată pentru a-și ridica repartiția și contractul de cazare pierd locul de cămin repartizat. Locurile libere, urmare a neprezentării la Comisia de cazare vor fi redistribuite studenților din lista de așteptare.
  5. Studenții cu dosar social incomplet au obligația să compleze dosarul până la data prezentării pentru ridicarea repartiţiei şi semnarea contractului.
  6. Toți cei care au depus cereri și nu au restanţe şi nu se află pe listele afișate, sunt pe lista de așteptare.
  7. Cei care susțin cea de-a doua sesiune de  admitere la masterat sau admiterea la doctorat pot trimite cererea de cazare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  și vor fi adăugați în lista de așteptare.
  8. Pe data de 10 octombrie 2016 se vor redistribui toate locurile libere din Căminele SNSPA studenților din lista de așteptare.          
  9. Studenţii aflaţi in cămin şi care nu au fost repartizaţi în cămin pentru anul universitar 2016 – 2017, sunt rugaţi să elibereze camera la data de 30. 09. 2016.

 

Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 14:01