binary options uk broker
trading option binaire en ligne Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 12:45

Repartizarea locurilor de cazare pentru anul universitar 2016-2017

Facultatea de Administrație Publică opções binarias demo

Listă Dosare Sociale

options binaires avis forum

top binary options uk 1.   REPARTIȚIA ȘI SEMNAREA CONTRACTULUI DE CAZARE

binære optioner mægler

best binary option broker in uae

opções binárias trader

opciones binarias retirar dinero

binary options ukash

top 10 uk binary options brokers

binære optioner tricks 2.    CAZAREA

binary options brokers in south africa

business loans ontario

binäre optionen immer gewinnen

binary options demo account south africa

الخيارات الثنائية حلال حرام
  1. SNSPA alocă 60 de locuri rezervate pentru studenții străini (conform art. 4 lit. a din Anexa 1 a Regulamentului privind organizarea și funcționarea căminelor SNSPA)
  2. Comisia de cazare va repartiza studenții în căminul Universității Româno-Americană în funcție de rezultatele academice
  3. Contestaţiile se trimit pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 27 septembrie 2016
  4. Studenții care nu se prezintă în 3 zile de la data menționată pentru a-și ridica repartiția și contractul de cazare pierd locul de cămin repartizat. Locurile libere, urmare a neprezentării la Comisia de cazare vor fi redistribuite studenților din lista de așteptare.
  5. Studenții cu dosar social incomplet au obligația să compleze dosarul până la data prezentării pentru ridicarea repartiţiei şi semnarea contractului.
  6. Toți cei care au depus cereri și nu au restanţe şi nu se află pe listele afișate, sunt pe lista de așteptare.
  7. Cei care susțin cea de-a doua sesiune de  admitere la masterat sau admiterea la doctorat pot trimite cererea de cazare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  și vor fi adăugați în lista de așteptare.
  8. Pe data de 10 octombrie 2016 se vor redistribui toate locurile libere din Căminele SNSPA studenților din lista de așteptare.          
  9. Studenţii aflaţi in cămin şi care nu au fost repartizaţi în cămin pentru anul universitar 2016 – 2017, sunt rugaţi să elibereze camera la data de 30. 09. 2016.

personal loan rates quebec

Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 14:01