Luni, 26 Septembrie 2016 15:00

Noaptea cercetătorilor europeni la DRIIE

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) organizează anul acesta festivitatea de deschidere a noului an universitar vineri, 30 septembrie 2016. 

Ceremonia va fi asociată seriei de evenimente "Noaptea cercetătorilor europeni", organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, parte a serii de evenimente tematice celebrate în toate statele Uniunii Europene.  Evenimentul se va desfăşura în Sala Multifunctionala, parter, începând cu ora 19.00.

Cuvântul de deschidere va aparține prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu (Director DRIIE) și domnului Cristian Buchiu, Șef-adjunct al Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Discuția va fi moderată de lect. univ. dr. Miruna Troncotă.

Apoi va urma o gală de premiere a celor mai activi Alumni și a celor mai buni studenți ai DRIIE, o serie de tururi ghidate în sediul universității și al Bibliotecii SNSPA, și alte surprize. Studenții noi vor primi un kit informativ util pentru noul an universitar.

La eveniment sunt așteptați toți masteranzii DRIIE, precum și toți cei interesați de domeniul de cercetare în studiile europene din România. Intrarea este liberă.

Detalii, pe pagina evenimentului Noaptea cercetătorilor europeni la DRIIE.

Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 18:53