Marți, 29 Noiembrie 2016 11:51

Atelierul Digital | Specialiştii Google vin la SNSPA

Miercuri, 14 decembrie 2016, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) va avea loc o nouă sesiune a Atelierului Digital, curs gratuit de digital marketing.

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment va fi prezent unul din următorii specialiști Google - Elena Dobre, strategist în marketing online; Cristian Ignat, Fondator Canopy; Anabela Luca, Managing Director și  Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade; Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive; Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency; Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

Cursul va avea loc în Amfiteatrul A1, etaj 1, în intervalul orar 12:30 – 15:30. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Facultatea de Management SNSPA și Rotaract OCTO București.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate pe www.atelieruldigital.com.

Înscrieri, aici.

Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2016 12:43