Luni, 12 Decembrie 2016 17:11

Ultimul atelier din seria de dezbateri Exploring Eastern Europe

Joi, 15 decembrie 2016, de la ora 18.30, studenţii programului de masterat în limba engleză  Development International Cooperation and Humanitarian Aid din cadrul Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (DRIIE) organizează ultimul atelier din seria atelierelor reflective explorând ‘brandul geopolitic’ „Europa de Sud-Est” .

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Acest atelier încheie o serie de dezbateri inițiate în octombrie 2016 #ExploringEasternEurope ce s-au concentrat pe construcţia identităţii Europei de Sud-Est, cuprinzând regiunea Balcanilor şi a zonei extinse a Mării Negre. Dezbaterile moderate şi coordonate de studenţi, alături de experţi din Germania, Austria, România, Olanda, SUA, Kosovo, Macedonia, Slovenia și Bosnia şi-au propus să problematizeze conceptul de “est” ca un construct politic, geopolitic, cultural, post-colonial şi profund ideologic, un spaţiu controversat şi fascinant deopotrivă, supus mereu, din secolele trecute şi până în prezent influenţei din Vest.

Seminarul organizat joi, 15 decembrie, va beneficia de două invitate speciale:
•    Dr. Nena Močnik, cercetătoare postdoctorală din Slovenia, profesor asistent şi cercetător post-doctoral în cadrul Universităţii din Turku, în prezent bursieră la New Europe College, Bucureşti. Dr. Močnik este autoarea volumului „Whose Sexualites? War-Rape Survivors between moralistic narratives and social realities" (în curs de apariţie, editura Routledge). A beneficiat de burse din partea programului Fullbright în cadrul Universităţii din South California, a Brown International Advanced Research Institute şi a Centrului Internaţional privind Conflictele Non-Violente din Massachusetts. Ca practicant în domeniul teatral, activitatea sa se concentrează în zona muncii pentru comunitate, şi a educaţiei în domeniul violenţei politice şi în masă, discriminării şi sexualităţii.
•    Aida Šošić provine din Bosnia Herțegovina şi este membră a Companiei de Teatru Labirint, precum şi masterandă la UNATC, Bucureşti. Aida a lucrat pentru prima dată în teatru în cadrul Teatar FEDRA Bugojno şi ALTTEATAR din Sarajevo. Din 2015, este solista formaţiei de etno-jazz „Aida şi noi” din România.
Discuţiile vor fi moderate de dr. Miruna Troncotă, cercetător post-doctoral şi lector la DRIIE, coordonator al cursului „Eastern European Studies” în cadrul programului de masterat Development, International Cooperation and Humanitarian Aid.

Prezentările şi sesiunea interactivă vor avea loc la sediul SNSPA, Bd. Expoziţiei, nr. 30 A. Bucureşti, în sala 427, începând cu ora 18:30.

Detalii legate de eveniment, aici.