Marți, 17 Ianuarie 2017 12:00

Burse Social Media la Europe Direct București

Centrul de Informare Europe Direct (CIED) București găzduit de Institutul European din România (IER) lansează Programul de burse Social Media pe anul 2017.

Dacă eşti student sau absolvent de studii superioare cu diplomă, ai vârsta până în 26 de ani și îţi place să foloseşti canalele de comunicare socială, să redactezi articole pe tematică europeană, să organizezi diverse evenimente şi activități, atunci poţi aplica pentru o bursă Social Media la Europe Direct Bucureşti.

Studenţii şi masteranzii de la universităţile din Bucureşti au posibilitatea de a efectua specializări în afaceri europene cu bursă în cadrul CIED Bucureşti prin Programul de burse Social Media. Ce veți face aici? Sub îndrumarea coordonatorului și a echipei Centrului, voi, tinerii bursieri veți:

  •     asigura în permanență elaborarea activităţilor specifice canalelor de comunicare socială (actualizarea zilnică a paginilor de Facebook,  Twitter şi site-ul CIED Bucureşti);
  •     redacta articole pentru Buletinul informativ electronic Europe Direct Bucureşti;
  •     participa la organizarea şi desfăşurarea evenimentelor și activităților de informare europeană;
  •     contribui la realizarea publicaţiilor (broșurilor);
  •     oferi servicii de informare europeană vizitatorilor Centrului și solicitărilor telefonice sau prin e-mail;
  •     chestiuni logistice și administrative.

Durata bursei Social Media este de o lună, cu posibilitatea prelungirii până la 3 luni, cu acordul părţilor, în funcţie de activităţile Centrului, disponibilitatea bursierului şi dorinţa de implicare. Programul este flexibil, de 3 – 6 ore pe zi.

În anul 2017 sunt puse la dispoziție 20 de burse, câte două locuri pentru fiecare lună (în funcție de încadrarea lunară de începere și încheiere a fiecărei burse).

Termenul limită de aplicare este duminică, 22 ianuarie 2017, ora 23:59.

Detalii legate de modalitatea de selecţie, profilul bursierului şi documentele solicitate, aici.

Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 12:19