Vineri, 17 Martie 2017 15:26

Cursuri deschise la SNSPA pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a

 

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), universitatea unde sunt formaţi tineri capabili să gândească liber, îi aşteaptă pe liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a la cursuri deschise, în perioada 20-30 martie 2017. Timp de două săptămâni, elevii vor participa, în funcţie de pasiunile şi preocupările lor, la cursuri special organizate şi programate la toate cele patru facultăţi din cadrul universităţii: Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Management şi Facultatea de Ştiinţe Politice.

La SNSPA înveţi nu pentru că “trebuie”, ci pentru că îţi doreşti să devii un lider în domeniul tău. Fiecare student(ă) devine membru dinamic al unei comunităţi ce valorizează competiţia, dar crede în munca în echipă.

Cursurile deschise se desfăşoară la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, Bucureşti).

Sâmbătă, 25 martie 2017, liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate sunt aşteptaţi la Info Admitere SNSPA, eveniment în cadrul căruia vor primi informații utile despre admitere, vor putea intra în dialog cu reputați profesori şi absolvenţi SNSPA, astfel încât să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a universităţii și procedurile de admitere din vară.

Programul "Cursurilor deschise"

Elevii se pot înscrie la „Cursurile deschise”, completând un formular publicat pe site-ul SNSPA, www.snspa.ro și pe site-ul Admiterii la SNSPA, www.admitere.snspa.ro. Formularul poate fi accesat aici.
Termen limită: vineri, 17 martie 2017.

Cadrele didactice care doresc să participe împreună cu elevii la „Cursurile deschise” sunt rugate să trimită un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numărul de elevi participanţi şi cursurile selectate de aceştia, până vineri, 17 martie 2017.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) formează şi dezvoltă competenţe profesionale în ştiinţe politice, sociologie, ştiinţe administrative, relaţii internaţionale, diplomație, studii europene, ştiinţe ale comunicării, psihologie, management.

Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2017 15:31