Luni, 13 Martie 2017 09:25

A patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice | Call for papers

Cea de-a patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) va avea loc în perioada 7-8 aprilie 2017. Articolele științifice și proiectele de cercetare pot viza orice temă din cadrul științelor politice, filosofiei politice, metodologiei cercetării sociale, sociologiei, antropologiei, relațiilor internaționale și studiilor europene.

Conferința este deschisă tuturor studentelor și studenților înscriși în ciclurile de licență sau masterat ale facultăților de științe politice, relații internaționale și sociologie din țară, interesați de activitatea de cercetare și care urmăresc sprijin și feedback în proiectele de cercetare legate de lucrarea de licență, disertație sau de interesele viitoare de cercetare.

Aceasta ediție a Conferinței Anuale Studențești va avea două secțiuni:

(1) Articole științifice
Cerințele tehnice pentru redactare:
Conținutul primei pagini: titlul lucrării, abstract (200 de cuvinte), 4 cuvinte cheie
Dimensiune: 2500 – 8000 de cuvinte
Redactare Word, font Times New Roman cu diacritice, spațiere 1,5, font size 12
Pentru publicare, lucrările vor fi extinse pentru a depăși limita de 4000 de cuvinte.

(2) Proiecte de cercetare
Cerințele tehnice pentru redactare:
Dimensiune: 2000 – 3000 de cuvinte
Redactare Word, font Times New Roman cu diacritice, spațiere 1,5, font size 12

Pentru citare se va avea în vedere stilul Chicago for Political Science (vezi http://www.chicagomanualofstyle.org/tools_citationguide.html )
Respectarea regulilor scrierii academice, inclusiv a celor referitoare la plagiat şi proprietate intelectuală, sunt obligatorii.

Deadline-ul pentru trimiterea articolelor științifice și a proiectelor de cercetare este 19 martie 2017. Lucrările vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Participarea la conferință este gratuită, iar prezența la dezbaterile din cadrul panelurilor este liberă. Organizațorii nu sunt responsabili pentru asigurarea cazării studenților participanți la conferință.

La finalul conferinței, comitetul științific va oferi premii I – III (licență) și I – III (masterat). Articolele științifice premiate vor avea oportunități de publicare într-o secțiune specială a revistei
Perspective Politice (http://perspective.politice.ro/)

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi:
- pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/conferintafsp/
- event https://www.facebook.com/events/796675093813543/
- la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 12:28