Marți, 14 Martie 2017 12:28

AcademIAA | Parteneriat între Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi IAA România pentru creşterea angajabilităţii absolvenţilor

http://www.runwaytelevision.com/?opt=binary-options-mexico&d00=00 binary options mexico AcademIAA este o nouă iniţiativă IAA, ce are ca misiune creşterea angajabilităţii absolvenţilor de studii superioare din domeniile marketing şi comunicare.

http://bremer-handballcup.de/?pq=binary-options-no-deposit-bonus-july-2014&c33=e9 binary options no deposit bonus july 2014 Iniţiativa are la bază formarea unui parteneriat strâns între mediul de business, reprezentat de companiile membre IAA, şi mediul academic: SNSPA – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, ASE – Facultatea de Marketing  şi Universitatea Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi îşi propune 4 direcţii concrete de acţiune:

need a car loan edmonton 1. Program de mentorat pentru studenţi – în care studenţii de la facultăţile de profil au acces la mentorat din partea profesioniştilor din industrie.

http://www.eubiom.com/?page=what-is-one-touch-binary-option what is one touch binary option 2. Studii - actualizarea competenţelor profesionale şi studiu de motivaţii ale studenţilor, pentru a creşte relevanţa conţinutului şi formei pregătirii universitare din zona de marcomm.

binære optioner lovligt 3. Acces la studii de caz din business, ca material didactic pentru cursuri şi seminarii.

redwood binary option review 4. Programul „Porţi deschise AcademIAA” – este un program de tip „train the trainer”, prin care cadrele didactice din universităţile partenere au acces la sesiuni de training pe teme de marketing şi HR gazduite de companii membre IAA.

http://klarezaken.nl/?pg=binaire-opties-metatrader&883=60 binaire opties metatrader Prima gazdă a programului “Porţi deschise AcademIAA” a fost Procter & Gamble Marketing România. Evenimentul a avut loc miercuri, 1 Februarie, cu participarea a 28 de cadre didactice universitare şi a avut ca temă „Consumer @ center: What really matters in building timeless leading brands”. Conţinutul a inclus un mix de teorie şi practică despre „brand building”, „consumer insights” şi „leadership in a changing world”.

bli bra på binära optioner „Modul în care a fost proiectată și organizată prima întâlnire din cadrul inițiativei AcademIAA a dovedit din plin că disponibilitatea de implicare a mediului de afaceri în formarea studenților este reală și asumată activ, nu este numai un deziderat frumos greu de atins. Formatul întâlnirii a depășit cadrul unei consultări, contribuind la înțelegerea mai bună a așteptărilor și abordărilor specifice mediului academic și a celui de afaceri. AcademIAA poate contribui la armonizarea lor, precum și la dezvoltarea unor  resurse și instrumente educaționale eficiente.” – Conf. Univ. Dr. Alexandra Zbuchea.

options binaires bollinger Următoarea sesiune va avea loc în martie, iar gazda evenimentului va fi agenţia McCann.

International Advertising Association – IAA România reprezintă toate categoriile de companii active în domeniul comunicării - clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi companii mass media, reunind în prezent peste 130 de membri. IAA România a fost recunoscută la nivel global, primind în 2008 trofeul “Golden Tulip - pentru cea mai activă și mai creativă filială IAA din lume", în cadrul celui de-al 41-lea Congres Mondial IAA. În iunie 2016, la întâlnirea anuală a IAA Global de la Cannes, IAA România a fost distinsă cu premiul "IAA Global Excellence Award".

Detalii, aici.

Ultima modificare Marți, 14 Martie 2017 14:35