Joi, 06 Aprilie 2017 08:39

Cea de-a patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice (SNSPA)

În perioada 7-8 aprilie 2017, va avea loc cea de-a patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). Conferința este deschisă tuturor studentelor și studenților înscriși în ciclurile de licență sau masterat ale facultăților de științe politice, relații internaționale și sociologie din țară, interesați de activitatea de cercetare și care urmăresc sprijin și feedback în proiectele de cercetare legate de lucrarea de licență, disertație sau de interesele viitoare de cercetare, precum și tuturor celor interesați de aceste subiecte.

Participarea la conferință este gratuită, iar prezența la dezbaterile din cadrul panelurilor este liberă. Înteaga activitate se va desfășura în sediul SNSPA din B-dul. Expozitiei, etaj 8, sala 804.

Programul evenimentului, aici.

La finalul conferinței, comitetul științific va oferi premii I – III (licență) și I – III (masterat). Articolele științifice premiate vor avea oportunități de publicare într-o secțiune specială a revistei Perspective Politice (http://perspective.politice.ro/)

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi:

- pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/conferintafsp/

- pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/796675093813543/

- la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 13:13