Luni, 10 Aprilie 2017 12:25

Filmul „Vintage“, produs şi regizat de Diana Gavra, selectat pentru Festivalul de la Cannes

http://andrewsleigh.com/pn/134/2343.html bajaj finance personal loan interest calculator Diana Gavra, cadru didactic titular al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, este regizoarea, scenarista şi producătoarea filmului Vintage, selectat pentru secţiunea Shortcorner a Festivalului de film de la Cannes, ediţia 2017. Filmul Vintage, care constituie debutul Dianei Gavra ca regizoare și scenaristă, va fi proiectat la Cannes în timpul festivalului, în luna mai a acestui an.

central government loans for graduates

ontario student loan sign in Diana Gavra a absolvit Masteratul de Producție de Film al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie „I. L. Caragiale” din București. În timpul studiilor masterale, a realizat producția mai multor scurt-metraje, printre care și Tăcerea, în regia lui Artur Boruzs, film premiat în numeroase festivaluri internaționale.

http://urbancomposter.se/pl/202/3462.html icici credit card loan calculator

http://strikemag.org/pp/6/100.html fremont bank loan rates Link-ul către pagina filmului în catalogul de scurt-metraje al Festivalului de la Cannes se găseşte, aici.

unsecured personal loans direct lender
Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2017 12:49