Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:14

Școala de vară a Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană

http://www.valbergsbacken.se/pj/113/1963.html best housing loan rate in malaysia 2015 În perioada 23- 26 mai 2017, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o şcoala de vară. Evenimentul face parte din seria de activități #ReconstruimEuropa, prin care Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană lansează o platformă de reflecție și dezbatere ce va explora perspective diferite asupra provocărilor contemporane dinăuntrul și din afara Europei post-Brexit.

http://www.agrupjrosa.net/pv/78/1385.html title loans in arlington tx

http://torsbykeramik.se/pg/56/939.html www.citifinancial personal loan Toate activităţile se vor desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), între orele 16.00-20.00.

honda car loan interest rate 2015 malaysia

http://www.aaapp.org.au/pc/282/4933.html m&g active european loan fund CUI SE ADRESEAZĂ?
Școala de vară „Reconstruim Europa” are ca scop motivarea tuturor celor care își doresc o carieră în domenii precum: relații internaționale, securitate, diplomație, negocieri etc. Această oportunitate este destinată studenților interesaţi de o mai bună orientare în carieră, de o introducere în domeniul relațiilor internaționale și al integrării europene sau care vor să aprofundeze cunoștințele pe care le au deja. Timp de 4 zile, tinerii pasionați de relațiile internaționale și studiile europene vor interacţiona cu profesioniștii din sfera academică şi cu practicienii din acest domeniu.

http://tarbitoitutargalt.ee/pu/270/4578.html hdb loan payment schedule

mortgage payment on 600 000 loan BENEFICII:
•    Dezvoltarea abilităților de analiză și argumentare pe teme de actualitate de pe agenda globală în cadrul sesiunilor interactive de formare;
•    Posibilitatea de a interacționa cu membrii comunității academice DRIIE, practicieni din domeniu;
•    Învățarea prin metode non-formale (ice-breakers, world cafe, materiale video, recomandări de lectură de specialitate)
•    Sesiuni de mentorat pentru o carieră în domeniul relațiilor Internaționale și Integrării Europene cu alumni DRIIE;
•    Diplomă de participare

http://antondahlstrom.com/pd/108/1992.html 15 year loan calculator

pre-approved auto loan process Înscrieri: 11 aprilie – 12 mai 2017, completând formularul de aici.

free loans no job required Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la următoarea adresă email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

i got approved for a1000 payday loan
Absolvenţii Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană sunt pregătiţi pentru a deveni: diplomaţi, negociatori, evaluatori ai politicilor şi programelor publice, experţi în atragerea fondurilor europene, mediatori ai conflictelor internaţionale sau cercetători în relaţii internaţionale şi se pot angaja în: instituţii publice centrale şi locale (administrație prezidențială, Parlament, ministere, ambasade etc), instituţii internaţionale (UE, ONU, NATO, OSCE, Banca Monidială, Fondul Monetar International, Organizaţia Mondială a Comerţului etc), ONG-uri, mass-media sau în mediul academic.

Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 15:36