Luni, 24 Aprilie 2017 12:10

Conferința internațională "Standardizarea serviciilor publice descentralizate"

binäre optionen sicherste strategie Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), organizează în București, în perioada 25-26 aprilie 2017, la Hotel IBIS Palatul Parlamentului, începând cu orele 09:00, conferința internațională "Standardizarea serviciilor publice descentralizate".

http://billbrickey.com/bq/1/12.html libri opzioni binarie Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020. Evenimentul va fi prezidat de dna Sirma Caraman, Secretar de stat, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

algoritmo opzioni binarie Scopul conferinței constă în prezentarea proiectului Metodologiei pentru elaborarea standardelor de calitate și după caz de cost, pentru servicii publice descentralizate elaborată în cadrul proiectului.

support optionrally com Teme de dezbatere:

http://www.bournecapital.com/bt/73/opzioni-binarie-la-migliore-strategia.html opzioni binarie la migliore strategia • Rolul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în procesul de coordonare a elaborării standardelor de calitate și de cost pentru serviciile publice descentralizate - perspectivele oferite prin implementarea proiectului cod SIPOCA 9

https iqoption com it faq • Perspectiva elaborării/actualizării standardelor de calitate în domeniul educației și sănătății

autpzioni binarie com Participanții la eveniment sunt reprezentanți ai administrației publice de la nivel central și local, ai societății civile și ai mediului academic și universitar.

Urmare a sprijinului primit din partea Consiliului Europei la eveniment va fi prezentă și dna Jutta Gützkow, Director, Direcția Bună Guvernare, Centrul de Expertiză pentru Reforma Administrației Locale, Direcția Generală pentru Democrație, Consiliul Europei, precum și experți internaționali, recomandați de Consiliul Europei.

icoption  

meglio il forex o le opzioni binarie Persoana de contact: Mihai Adrian Groșan, manager de proiect, tel: 021/303.70.80, int. 11.152, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 12:26