Vineri, 28 Aprilie 2017 14:28

Tabere studenţeşti 2017

http://www.cdesoft.com/br/70/opzioni-binarie-con-logos-fineco.html Cererile pentru repartizarea unui loc în taberele studenteşti se depun la secretariatul facultăţii în perioada 25 aprilie - 22 mai 2017. Formularul tip de cerere se poate descărca de click aici.

http://www.dealzam.online/ms/www-avatrade-it

strategie opzioni binarie a 1 minuto Taberele studenţeşti se desfăşoară la mare sau la munte şi se distribuie în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură. Repartizarea locurilor se va face conform best binary options brokers with demo accounts Metodologiei de repartizare a locurilor in taberele studentesti 2017.

click

http://www.coupon-mob.com/mo/nel-trading-binario-quale-l-investimento-minimo  

i migliori indicatori per le opzioni binarie Pentru SNSPA au fost alocate 72 de locuri în tabără. Distribuţia numărului de locuri pe facultăţi, opzioni binarie bonus trade da 1 euro aici.

click here Studenţii care pot beneficia de un loc în tabără trebuie să fie studenți înmatriculați la forma de învățământ de zi, finanțați de la bugetul de stat, din ciclurile licență și masterat, integraliști (studenții care au promovat la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare, respectiv semestrul I pentru studenții din anul 1 licență și master), în vârstă de până la 35 ani. În cazul studenților care optează pentru caz social (studenții orfani de ambii părinți, cei proveniți din casele de copii, sau plasament familial și cei care beneficiază de burse sociale în semestrul II al anului universitar în curs) ierarhizarea se face pe baza criteriilor sociale, iar criteriul de student integralist nu se aplică.

Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 14:35