Marți, 02 Mai 2017 17:00

Atelierul Digital revine la SNSPA

Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Vineri,  5 mai 2017, specialiștii Google vin la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:
•    prezența online;
•    social media;
•    AdWords;
•    web analytics;

Cursul de vineri, 5 mai 2017, va avea loc la sediul SNSPA, sala Multifuncțională, parter, în intervalul orar 13:00 – 16:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic -  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Mădălina Stănescu, din partea Google România. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu SNSPA.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

Ultima modificare Marți, 02 Mai 2017 17:03