Vineri, 05 Mai 2017 08:55

Simpozionul "Eficienţa empatiei în psihoterapie şi procesele fragile - o abordare centrată pe persoană"

În perioada 20-21 mai 2017, Asociaţia Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA), Specializarea Psihologie, organizează simpozionul "Eficienţa empatiei în psihoterapie şi procesele fragile - o abordare centrată pe persoană". Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), parter, sala multifuncţională, sâmbătă între 9:30-18:30 și duminică între 9:30-14:00.

Invitatul special al evenimentului este Greet Vanaerschot, psiholog, psihoterapeut, profesor universitar la Universitatea din Anvers, Belgia, cu specializare în domeniile: Psihoterapie Centrată pe persoană, Psihologie Clinică, Psihopatologie. A făcut cercetări asupra rolului si semnicației empatiei în psihoterapie și a publicat pe acest subiect. Este coordonatorul programelor de formare în psihoterapie la Universitatea din Anvers și lector principal în cadrul programului de formare în psihoterapie RINO în Utrecht, Olanda.

În cele 2 zile ne va vorbi despre empatie ca proces interacțional din perspectiva psihoterapiei centrate pe persoană, legătura dintre atașament și dezvoltarea empatiei, dezvoltarea abilitații de a refecta asupra funcționării emoționale personale și a clienților, fazele procesului ciclic de interacțiune, tulburările de reglare emoțională și procesele fragile specifice tulburărilor de personalitate borderline.

Numărul locurilor gratuite  este limitat (15 locuri). Sunt invitaţi să participe studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA), Specializările Psihologie şi Sociologie.
Vă rugăm să completati formularul până marti, 16 mai 2017. Cei selectati pentru a participa la seminar vor primi un mesaj de confirmare, pe data de 18 mai 2017.

Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2017 14:05