Luni, 19 Iunie 2017 14:05

15 copii în grădiniță

http://boldconcepts.co.uk/po/277/4646.html home loan emi calculator excel sheet download 10 oameni inimoşi înoată pentru a susține 15 copii din familii defavorizate (de vârstă preșcolară) timp de un an la grădinița cu program prelungit din comuna Tunari, Ilfov. Colegul nostru, lect. univ. dr. Bogdan Iancu, la Facultatea de Ştiinţe Politice, va inota pe 8 iulie 2017 pentru a strânge bani pentru acest proiect caritabil: "Anul acesta înot la Swimathon ca să sprijin proiectul Asociației ROTAS care își propune să susțină 15 copii din familii defavorizate de vârstă preșcolară, timp de un an, la grădinița cu program prelungit din comuna Tunari, Ilfov.

http://antondahlstrom.com/pd/184/3327.html cash loan places open today

lowest education loan interest rate 2013 Dacă vreți să ajutați și voi, donați pentru oricare din cele două echipe participante şi veniți pe 8 iulie la Swimathon București și susțineți înotătorii alături de care voi încerca să fac față unei curse (cu ștafetă) de aproape o oră", lect. univ. dr. Bogdan Iancu.

http://www.alltompelargoner.se/ph/150/2601.html nursing school loans and scholarships

http://cockytrump.com/py/255/4537.html credit unions that offer loans for bad credit Campania de strângere de fonduri se desfășoară în perioada 8 iunie – 31 iulie! Detalii, aici.

http://www.cognac-lheraud.sk/ps/74/1273.html commercial loan processor

islamic loans in usa Intrați pe oricare din link-urile de mai jos și donați pentru oricare din cele două echipe participante:
http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/rotas-1/
http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/rotas-2/

http://247loan.ca/canada-personal-loans canada personal loans

https://www.petrinum.de/pc/166/2911.html sba loans for women
Conform organizației Ovidiu Ro, 98% dintre copiii români care frecventează zilnic grădinița se inscriu și în ciclul primar unde au rezultate școlare bune pentru că au dobândit deja deprinderi de socializare și învățare încă din ciclul preșcolar. Pentru copiii care provin din medii vulnerabile, aceste deprinderi sunt cu atât mai importante deoarece educația este una dintre puținele lor șanse de a rupe cercul vicios al sărăciei.

contact number for ace loan services Asociația Rotas își dorește să poată susține și în următorul an școlar (2017-2018) un numar de 15 copii la Gradinița cu program prelungit din Tunari. In prezent, asociația ajută un număr de aproximativ 80 de copii de toate vârstele, însă este nevoie de un efort susținut pentru a le asigura celor mai mici dintre ei acces la o masă caldă pe zi, un mediu unde să se poată juca și învăța în siguranță.

maybank personal loan untuk pekerja swasta Hai şi tu să faci valuri împreuna cu ei!

Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 14:13