Joi, 29 Iunie 2017 13:15

Primul festival de baseball din România

Miercuri, 5 iulie 2017, începând cu ora 17:30, la Complexul Studenţesc Tei, în Bucureşti, vă invitam la o după-amiază de sport şi distracţie, în stil american! Luaţi-vă o pauza, pentru a fi alaturi de baseball-ul din România.

Stim, este o tema exotica, nu stiati prea multe despre baseball, dar poate fi o distractie frumoasa. Plus o tema de articol!

Ambasada SUA in Romania, impreuna cu Federatia Romana de Baseball si Softball, precum şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza, pe 5 iulie, primul festival de baseball din Romania. Evenimentul este parte din Proiectul Jackie Robinson, o initiativa romano-americana de promovare a valorilor sportului in Romania.

Va fi prezent Ambasadorul SUA Hans Klemm, trei fosti jucatori din Major League Baseball, precum si doamna Sharon Robinson, fiica celebrului jucator de baseball Jackie Robinson.

Unul dintre evenimentele de interes - meciul revansa dintre selectionata soldatilor americani din baza de la Mihail Kogalniceanu si echipa nationala a Romaniei! In aprilie, la Constanta, Romania a invins SUA cu 7-2! Miercuri are loc revansa.

In plus – veti vedea o demonstratie de baseball a unor echipe talentate din tara, precum si concursuri de aruncari si de lovituri de baseball la care este incurajata participarea tuturor celor prezenti: Home Run Derby si the Fastest Pitch.

Va fi o dupa-amiaza relaxata, in stil american, cu sport, concursuri, mancare buna - vor fi prezenti cativa dintre cei mai cunoscuti producatori de street-food din Bucuresti! - dar si multe alte surprize.

baseball2

 

Va asteptam, intrarea este libera!

Actiunea are loc in Complexul Studentesc Tei, aflat la doi pasi de strada Barbu Vacarescu (vezi mai jos harta cu locatie).

cum ajungi la
 

Mai multe detalii, pe Facebook, pe pagina FRBS, sau pe www.baseball-softball.ro

 

Facebook Event

Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2017 13:30