Sâmbătă, 01 Iulie 2017 18:23

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, Roberto Azevêdo, în dialog cu studenții și cadrele didactice ale SNSPA

Miercuri, 5 iulie 2017, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) are onoarea de a găzdui vizita directorului general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, Roberto Azevêdo.

Roberto Azevêdo se va întâlni cu studenții, masteranzii, doctoranzii şi cadrele didactice ale SNSPA, în Sala Senatului SNSPA, începând cu ora 16.30.

Mai multe detalii despre Roberto Azevêdo, aici.

Organizația Mondială a Comerțului (OMC) este o organizație internațională care supervizează un număr mare de acorduri care definesc "regulile comerciale" dintre statele membre.

OMC este succesoarea Acordului General pentru Tarife și Comerț (GATT) și operează în direcția reducerii și ridicării barierelor comerțului internațional. Organizația Mondială a Comerțului a luat ființă la 1 ianuarie 1995, după aproape 50 de ani în care relațiile comerciale dintre națiuni au funcționat într-un cadru instituțional ce nu a avut, de jure, statutul de organizație internațională.

Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2017 15:43