Joi, 05 Octombrie 2017 10:24

Acces la literatura științifică ǀ A V-a ediție a Romanian International Conference for Research and Education

„Acces la literatura științifică” este un eveniment anual organizat de Enformation, prin care oferă posibilitatea de interacțiune directă între cei din domeniul cercetării și cei din domeniul educației, pentru a crea noi oportunități de colaborare în sectorul academic. Conferința se adresează liceenilor, studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor din toate domeniile.

Cele 3 zile ale evenimentului includ sesiuni plenare și workshop-uri, create pentru a prezenta trend-urile din cercetare, noi metode și alternative pentru educație, precum și soluții inovative pentru amândouă domeniile. Subiectele vizate sunt:
• Sistemul românesc de cercetare și educație: credem în evoluție?
• Cercetarea: drepturile de autor și problematica plagiatului
• Literatura științifică: integritate academică și inovație
• Educația: cheia dezvoltării sociale și economice?
• Juniorii și viitorul educației.

În fiecare zi descoperim exemple pozitive ale schimbării acestui sistem, datorită oamenilor care-și urmează pasiunea dincolo de problemele întâmpinate, iar aceste reușite trebuie să devină cunoscute. Așadar, toți cei care doresc să împărtășească experiențele de succes pentru a demonstra că educația și pasiunea oferă resurse suficiente pentru a obține performanțe și schimbări pozitive, chiar în România sunt așteptați la conferință.


Mai multe detalii pe conferinta.e-nformation.ro