Miercuri, 08 Noiembrie 2017 16:42

A V-a ediţie a conferinţei internaţionale “Perspective europene ale pieţei muncii”

A V-a ediţie a conferinţei internaţionale “Perspective europene ale pieţei muncii” va fi gazduita de Facultatea de Administratie Publica – Global Economy & Governance IRP joi, 16 noiembrie 2017, gazda evenimentului va fi prof.univ.dr. Adriana Grigorescu.


Evenimentul este organizat in colaborare cu Academia Romana – Institutul de Prognoza Economica, Institutul National de Cercetare Stiintifica pentru Munca si Protectie Sociala. Vor fi discutate probleme de actualitate legate de legea unica de salarizare, legea pensiilor, modificarile fiscale, lipsa fortei de munca, exodul specialistilor etc.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerului Finantelor, Agentiei de Supraveghere Fiscala, sindicate etc. Totodata conferinta va reuni specialisti din mediul academic si de cercetare care vor dezbate problematica mentionata si vor propune formule de rezolvare a unor probleme identificate. Participarea si opiniile dvs. vor aduce un plus de valoare evenimentului.