Joi, 03 Martie 2016 10:23

ComunicarTe 2016 | Call for papers

În luna iunie 2016, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice organizează cea de-a XIV-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților ComunicarTe 2016.


Sunt invitaţi să participe studenţii din cadrul SNSPA, studii universitare de licenta si masterat, și din alte universităţi cu specializări conexe.

Tema ediţiei de anul acesta - Conflict, consens, comunicare - permite abordarea unui spectru larg de subiecte din arii de cercetare precum: comunicarea organizațională, comunicarea interpersonală, relații publice, marketing și branding, comunicarea publicitară, comunicarea politică etc. Mai mult, pentru a crește numărul participanților și a susține rezultatele activităților de cercetare întreprinse de studenți, menționăm că va exista și o secțiune distinctă (”Varia”) în care pot fi înscrise lucrări ce abordează teme conexe.  

Drug information on Niravam, Xanax vs klonopin, Xanax XR , includes drug pictures, side effects, drug interactions, directions for use, symptoms of overdose, and what XANAX drug information product resources from MPR including dosage information, educational materials, patient assistance. Acest eveniment, devenit deja tradiție, are rolul de a încuraja și valorifica activitatea de cercetare a studenților și a oferi un cadru de dezbatere pentru diferite problematici abordate de aceștia. Fie că vorbim de cercetări de mică amploare realizate în cadrul proiectelor finale de seminar și/sau curs, fie că vorbim de capitole din lucrările de absolvire sau chiar sinteze ale acestora, sesiunea de comunicări științifice ComunicarTe oferă un cadru organizat de diseminare a rezultatelor pentru demersuri de cercetare întreprinse de studenți, fiind în același timp și o formă de recunoaștere și recompensă simbolică a efortului academic angrenat în realizarea acestora.

Deadline-ul pentru trimiterea abstractelor este 15 aprilie 2016.

Studenţii sunt încurajaţi să valorifice proiectele realizate în cursul anilor de studiu sau capitole/sinteze ale lucrărilor de absolvire.
Lucrările vor fi evaluate de către un colectiv de profesori din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, cele mai bune dintre ele urmând a fi premiate și având șansa de a fi publicate în Revista Română de Comunicare și Relații Publice.

Abstractele şi lucrările finale vor fi trimise, respectând termenul precizat mai sus, la ambele adrese de contact.
Alexandru Cârlan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Diana Dumitriu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe detalii referitoare la calendarul evenimentului puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului: www.comunicartefcrp.wordpress.com

Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 12:48