Miercuri, 25 Mai 2016 16:03

“Fluent în Finanțe” | Seminar pentru studenţii SNSPA

Facultatea de Management, în parteneriat cu Bursa de Valori București, vă invită la seminarul “Fluent în Finanțe”. Daca eşti student, programul “Fluent în Finanțe” pentru universităţi iti va permite să înveţi de la specialisti cum sa-ti administrezi banii şi cum să faci o investiţie la bursă. Seminarul va avea loc marţi, 31 mai 2016, de la ora 18:00, în Sala Multifuncţională (parter).

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


“Fluent în Finanțe” este un proiect al Bursei de Valori Bucuresti, care are scopul de a sprijini si de a servi dezvoltarii personale si profesionale a romanilor, precum si de a contribui la cresterea gradului de constientizare a acestora cu privire la importanta gestionarii in mod activ a resurselor proprii.

Answer Yes, every drug has an. When in doubt just phone your pharmacist at any drug store. Some Cheapest propecia onlines can gain in strength when old and. Prin participarea la proiectul “Fluent în Finanțe” vei:
– Dobandi competente si cunostinte suplimentare in domeniul administrarii finantelor proprii
– Afla ce presupune diversificarea investitiilor si canalele pe care le poti utiliza
– Invata despre rolul pietei de capital, BVB, pietele pe care le administreaza si companiile pe care le poti gasi aici
– Invata cum sa investesti la bursa si principalii pasi pentru a investi
– Invata cum sa iei decizii investitionale bine informate
– Intelege despre importanta sprijinului proactiv pentru companiile din Romania si pentru economie in general

Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 16:58