Joi, 26 Mai 2016 14:01

De la Pasiunea pentru Sport la Business | Sesiune de coaching

Joi, 2 iunie, ora 16.30, studenții Facultății de Management vor avea ocazia de a participa la o sesiune de coaching susținută de reprezentanții celui mai important retailer de echipamente sportive la nivel european – DECATHLON.

Cezar Nicolaescu (Director Decathlon) și Constantin Dascălu (Marketing Manager) vor discuta despre importanța planificării strategice în transformarea pasiunii pentru sport într-un business profitabil: de la dezvoltarea unei culturi a sportului în cadrul companiei la inovare la nivel de produs și engagement prin crearea de comunități de brand.

Participanții vor descoperi ce înseamnă să faci business din pasiunea și care sunt valorile care susțin creșterea brandului DECATHLON joi, 2 iunie 2016, la ora 16.30, în sala multifuncţională.

Numărul de locuri este limitat.

 

Perseverență și motivație – pasiune și spirit competitiv – trademarks ale managerului performant

Can be used for UTIs? Resolved Question: Dear Sibutramine buy online., as you mentioned, Amox contains and clavulinic acid. Decathlon provoaca viitorii manageri sportivi din cadrul FM să participe la concursul foto Bring it on! In perioada 23-27 mai, studenții FM pot câștiga o invitatie la sesiunea de coaching  Decathlon <De la Pasiune pentru sport la business> prin postarea unei fotografii pe grupul de FB al facultatii cu sportul  practicat de managerii competitivi pentru a crește performanța la job (‪#‎sportnbusiness). 

Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.

Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 11:59