Miercuri, 29 Iunie 2016 14:41

Admitere pentru manageri de succes

Facultatea de Management își asumă rolul de a-i pregăti pe tinerii care își doresc o carieră în domeniul managerial, fie ca membri ai structurilor de conducere în companii, fie ca antreprenori.

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management oferă aplicanților flexibilitatea de a-și personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

Masteratul Management și branding corporativ un program de specialitate conceput pe două dimensiuni principale:
•   dezvoltarea setului de abilităţi necesare pentru a construi, măsura și gestiona portofoliul de produse și branduri din cadrul organizațiilor
•    stimularea gândirii strategice în afaceri
Programul își propune să ofere participanților conceptele și instrumentele fundamentale soluționării problemelor cu care se confruntă strategiile din domeniul afacerilor și totodată modalitățile prin care companiile pot îmbunătăți calitatea ofertelor și furniza unitate activităților de construire și management al protofoliului de brand.
Beneficii. Un element cheie al programului este accentul pus pe  partea practică prin utilizarea unui vast bagaj de experiențe și exemple practice din domenii diverse cum ar fi: servicii, FMCG, telecomunicații, banking, auto, electronice, turism, comunicare și CSR.

Pentru informații despre concursul de admitere, click aici.
Pentru informații despre taxele de școlarizare, click aici.

Masteratul Antreprenoriat şi management strategic este un program de dezvoltare profesională şi personală conceput pe trei dimensiuni principale:
•   dezvoltarea setului de abilităţi necesare pentru a construi, dezvolta şi gestiona afaceri profitabile în contextul actual din România;
•    stimularea şi dezvoltarea abilităţilor de leadership şi lucrul în echipă;
•    stimularea gândirii strategice în afaceri.

Beneficii:
•   cursuri cu o foarte pronunţată dimensiune aplicată, susţinute de profesori recunoscuţi în domeniu şi care au experienţă de antreprenori sau de manageri;
•    o abordare de învăţare bazată pe simulări şi exerciţii realiste, specifice mediului de afaceri din România;
•    invitaţi din mediul de afaceri de prestigiu;
•    multiple activităţi colaterale de tip evenimente, şcoli de vară sau burse.
Pentru informații despre concursul de admitere, click aici.
Pentru informații despre taxele de școlarizare, click aici.

MA in Programs and Investments Management
For managers that have to lead change in complex organizations. Real experience and solid knowledge.

Dynamic and complex organisations face the pressure of an increasing competitive environment, as well as the requests of ever demanding customers. Therefore, traditional forms of organisational processes and activities should be reconsidered in terms of development opportunities which require complex understanding and practice of efficient change management. Efficient change of complex organizations (big enterprises or public authorities) can be achieved through programs and investments.

For the first time in South-Eastern Europe, the MA in Programs and Investments Management (in English) proposes a new qualification – Program Manager – for all those seeking to develop their knowledge and abilities in order to effectively manage change and investments using large scale programs.
Designed for: Our MA in Programs and Investments Management is designed for those who wish to develop their expertise in change management through programs and investments, either in their current technical and business field, or into a new domain. Participants on this MA can have a very wide range of academic and work backgrounds.

For important facts on the admission process, click here.
Tuition and fees for students enrolled on the paid places: click here.


De ce masteratele Facultății de Management din SNSPA?
Pentru că suntem diferiți: noi credem că aveți nevoie în primul rând de practică și de teorie aplicabilă în practică. De aceea,  învățarea la noi este experiențială, prin cursuri interactive, astfel încât să generăm soluții și oportunități.

Pentru că dezvoltăm competențe și abilități pentru noua generație de business în mod real: abordarea noastră în brand management \ managementul inovării \ marketing & sales \ strategii de investiții \ change management \ business development \ managementul IMM-urilor pleacă de la realitatea mediului de afaceri.

Pentru networking: ca să îți să construiești o carieră sau ca să îți dezvolți propriul business, nu este suficient să ai doar competențe și aptitudini – ai nevoie și de conexiuni. Noi îți facilităm constant accesul la managementul companiilor și instituțiilor din România, prin invitații de la ore, prin proiectele de practică și prin colaborările academice pe care le avem.

Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2016 15:37